PLAĆANJE I DOSTAVA

Vaša kupnja može se platiti samo pouzećem i općom uplatnicom. Internetsko novinarstvo snosi troškove dostave proizvoda.

IZJAVA O ZAŠTITI I PRIKUPLJANJU OSOBNIH PODATAKA I NJIHOVOM KORIŠTENJU
Internetsko novinarstvo d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Internetskog novinarstva i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

CIJENA PROIZVODA
Internetsko novinarstvo d.o.o. može prodati proizvod samo po cijeni koja je istaknuta uz proizvod na web stranici. Cijene su izražene u kunama za kupnju na hrvatskom tržištu.

KVALITETA PROIZVODA
Internetsko novinarstvo garantira da su podaci istaknuti na deklaraciji proizvoda odgovarajući. Važno je da proizvod održavate u skladu s uputama.

ZAMJENA PROIZVODA
Prema Zakonu o zaštiti potrošača /NN 41/14 čl. 72/ kupac može odustati od kupnje bez obrazloženja pod uvjetom;
– da odustanak bude u roku od 14 dana od primitka proizvoda,
– da proizvod nije korišten;
– da je originalno zapakiran sa pripadajućim sastojcima,
– da je priložen račum
Molim da nas prethodno obavijestite o vašoj odluci.
Internetsko novinarstvo snosi troškove dostave proizvoda.
Internetsko novinarstvo je dužno zamijeniti proizvod koji ima nedostatak. Prije slanja svaki proizvod pažljivo je pregledan da nema nedostatak ili oštećenje. Molim da obratite pažnju prilikom preuzimanja pošiljke da nema vanjsko oštećenje u tom slučaju niste dužni preuzeti pošiljku. U slučaju nedostatka ili oštećenja tek primljenog proizvoda kupac je dužan bez odgode o tome obavijestiti Internetsko novinarstvo d.o.o. Proizvod koji se vraća mora biti originalno zapakiran, priložen račun i navedeno kakva je greška.

Internetsko novinarstvo će zamijeniti proizvod u slučaju da ima greške. Proizvod mora biti vraćen u istome stanju kao što je i zaprimljen. Kupac plaća troškove zamjene robe. U slučaju da kupac neopravdano odbije preuzeti pošiljku bit će terećen za troškove dostave.

PISANI PRIGOVOR
U sklada s čl 10 Zakona o zaštiti potrošača kupac ima pravo staviti prigovor Internetskom novinarstvu d.o.o. u pisanom obliku e-mailom na adresu detektori@online-press.hr ili poštom na adresu Internetsko novinarstvo d.o.o. Kustošijanska 29, 10000 Zagreb. Odgovor će biti dostavljen kupcu u pisanom obliku u roku od 15 dana.

RJEŠAVANJE POTROŠAČKIH SPOROVA
U slučaju da kupac smatra da je na bilo koji način oštećen kupnjom molim da se izravno obrati Internetskom novinarstvu d.o.o. preko kontakt stranice. Ukoliko se spor ne može riješiti ostaju dvije mogućnosti izvan sudskim putem /čl. 105 Zakona o zaštiti potrošača/ ili pred nadležnim sudom u Zagrebu.